Centraal gelegen op het eiland

Hotel Beatrix is vanwege de centrale ligging op het eiland het ideale beginpunt van uw vakantie. Op slechts 200 meter vindt u het fietsverhuurbedrijf waar u als gast 10% korting op de huur van fietsen & E-bikes ontvangt.

De Koog

U vindt Hotel Beatrix op 150 meter van het centrum van De Koog, net buiten het bruisende centrum. Binnen een paar minuutjes loopt u langs de gezellige restaurantjes, terrasjes en vele kleding- en souvenirwinkels. In de zomermaanden wordt er iedere dinsdag een gezellige braderie georganiseerd.

Strand, duinen en natuur

Ook als natuurliefhebber kunt u uw hart ophalen. Naast het hotel vindt u het prachtige oudste bos van De Koog en via de duinen wandelt u binnen enkele minuten naar het uitgestrekte mooie Texelse strand waar u volop gezellige paviljoens vindt. Ook de andere dorpen en bezienswaardigheden zijn vanwege onze ligging in het midden van het eiland goed bereikbaar.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nergens in Nederland is zoveel variatie in landschappen op de vierkante meter als op Texel. Kleurige heidevelden, bijzondere kwelders, natte duinvalleien, droge duinen, loof- en dennenbos, uitgestrekte stranden. Je vindt het allemaal in Nationaal Park Duinen van Texel. Een uniek stukje Nederland op korte afstand van ons hotel.